Skip to main content

SK Agama MIS Lawas - Juara!!!!

X sangke walaupun 1st year aku ikut berarak, sekolah ni dapat Johan kategori sekolah. Ok la tu, wpun budak pakai bj sekolah je, tp keseragaman tu penting. Bunge manggar penuh dari depan sampai belakang, mane x menang. Seronok la, wpun kaki ni cam sakit sikit.Tu la dh tahu nk 'berjalan batis' (jalan kaki) kene la pakai kasut proper skit. Budak2 la plg semangat, dari mula smpai ke masjid, x henti2 selawat.
Insya Allah, ikut lagi next yer :)

Comments

heheheh...congrats farna...hehehe...kalo ader cikgu mcm farna...for sure anak2 murid leh jdi juaranyer...heheheh
farna...nad ader bg award kat farna..nanti check kat blog nad yerk:)

Popular posts from this blog

Mengenal jenis makanan yang berkhasiat dan tidak berkhasiat

Aspek Perkembangan : Kognitif, Fizikal

Bahan:

Pinggan kertasKatalog Pasaraya / Surat khabar  yang mempunyai gambar makananGam / Gunting
*** Maaf, cikgu salah label di pinggan makanan berkhasiat kepada makanan sihat.

 Ini puan penasihat saya, my mentor ... Pn Nor Aisah Parijan

Can Education Institution Implement STEM ? From Malaysian Teachers ’ View

Jurnal akademik pertama Cikgu Farhana dalam bidang STEM bersama penyelia Dr Othman Talib.
Diterbitkan dalam jurnal berstatus ERA Indeks 'International Journal of Academic Research in Business and Social Sciences'. Boleh dimuat turun di Can Education Institution Implement STEM? From Malaysian Teachers' View