Skip to main content

Posts

Showing posts from 2010

Selamat Tinggal 2010

Diam x diam, habis sudah another 1 year kat Lawas. jarang2 aku update blog nie, masa sungguh pantas berlalu.

So next year, will be teaching year 6. satu cabaran. Mintak-mintak dengan usaha dan doa semua SK Agama MIS Lawas catat sejarah. Sejarah ape, tue same-same kita tunggu dan lihat.


Hampir 17 jam stay kat airport masa nak bertolak balik ke KL 20 nov hari tue. Macam biasa, byk bende kitorg buat.tido mmg nyenyak. next morning, bila dah terang skit, baru kitorg perasan, airpot KKIA nie ada beautiful view, mmg nmpk gng kinabalu dari situ. Aku x tau, kalau sbut je gng kinabalu mmg aku teruja sungguh!!!



nasib baik plak dapat naik kapal terbang yang baru pakai 5 hari. sungguh jakun dapat tgk movie pilihan spnjang 2jam lebih atas flight (ke movie tengok aku?)

Action Song SK Agama MIS Lawas 2010

Patutnye aku kluarkan crita nie bln 4 lg, tp disebabkan masalah teknikal dan masalah aku sendiri(ma**s) hu hu sekarang baru aku edit n post, supaya ni mjadi kenangan aku nnt.

Kalau ikutkan last yer punyer post, aku hntar budak bercerita, thn ni x disangke diberi mandat untuk jd guru skuad Action Song plak. kdg2 trase cm cikgu Linda Jasmine plak, mmg terjerit2 aku ngajor bdk2 nie.

Make up aku lebih dari budak2, alang2 tempah mak andam, aku suruh die touch up skali muke aku

ni bdk2 nie nyanyi action song medley 'Bingo, 4 little ducks, old mcdonald'



Congrats to Action Song Squad, Juara Peringkat Daerah Lawas, Ketiga Peringkat Bahagian Limbang.
Next yer kalau nk p jauh, usaha kene kuat lg, budget kene lebih he he.....

SK Agama MIS Lawas - Juara!!!!

X sangke walaupun 1st year aku ikut berarak, sekolah ni dapat Johan kategori sekolah. Ok la tu, wpun budak pakai bj sekolah je, tp keseragaman tu penting. Bunge manggar penuh dari depan sampai belakang, mane x menang. Seronok la, wpun kaki ni cam sakit sikit.Tu la dh tahu nk 'berjalan batis' (jalan kaki) kene la pakai kasut proper skit. Budak2 la plg semangat, dari mula smpai ke masjid, x henti2 selawat.
Insya Allah, ikut lagi next yer :)