Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

Sekolah Dalam Hospital - Institut Pedeatrik HKL

Bermula satu langkah baru, moga-moga dipermudahkan (^_^)

Majlis Perasmian 26 Julai 2011 :)

Back For Good......

After few weeks bawa brg skit2, n pos barang through pos domestic, ni la final barang aku. 29kg. Sedap kene penalty ngan MAS exceed 4kg. 1kg = RM15.

Ayah yang hantar aku mase first posting 2009, Ayah juga yang ambil aku tadi.

Aku dan Airport......

Sekarang aku kat Airport KKIA. Thanks to AirAsia, Now Everyone can Fly. RM30 pergi balik. Actually today is my mom's birthday, aku nk suprise kan die last2 aku yg suprise, bus ade problem tadi. Nak x nak, msg mak, minta mak doakan smuanya ok, alhadulillah doa ibu kan power!!!!

Minggu nie mgajar dengan perasaan bercampur baur. Sudah bagi hint kat budak2 yer6. Ape2 boleh berlaku dalam masa yang terdekat nie. Yang pentingnya itu yang terbaik buat kite, Insya Allah. Yang lama x pergi, yang baru x datang :)

Rindu kat budak2 yer one. This week ajar muzik unit 11 : Lagu Jantungku. Aku pun bertanya

Aku : Bila selalu kita rase berdebar?
Damia : Saya tau! bila ada penyingkiran
Aku : :) ??????

Nilah akibat program realiti, rosak minda budak, aku ingt diorg nak jawab bila pekse ke, kene marah ke

Budak2 yer 6 plak aku crita aku punye experience last sunday satu flight ngan fasha, shiha, hafiz, stacy and few others yg aku x brape nk kenal. Ade Jom Heboh kat Sabah mase tue.Diorg boleh tanye, Dafi ad…