Wednesday, December 21, 2011

Cuti Sekolah 2011

Nampaknye dah sampai penghujung tahun 2011, kejap jer mase berlalu. perubahan yang besar dalam hidup bila posting tempat baru yang memerlukan kekuatan mental dan fizikal. kejadian 13 oktober 2011 akan aku ingat sampai bile2, baru nak start kerje dah ader wake up call macm tue, cuak aku. Tahun 2011 gak aku start belajar balik, baru habis 1 sem, so 3 semester to go. Bila belajar 12 minggu berturut-turut dengan assingment lagi, rase mcm nak pecah kepala. hbs exam jer, lupe dah. nampak gaye nye aku belajar ni smate2 utk exam, which is lari dari objektif sebenar hu hu.

Bukan tidak mahu update blog ni selalu, tetapi tuntutan dan obligasi terhadap kerja ni berdepan dengan masalah dari sudut kerahsiaan dan etika. Cikgu dalam hospital lagi besar tanggungjawab, bukan boleh suke2 cerita hal pelajar/pesakit kene saman nanti ....

2012, perancangan besar aku ngan kak dila. sebenarnye aku buat byk janji ngan org lain gak tapi smua cm x serious jer. so kalau jadi, kene start kumpul duit btul2, perancangan tue penting.



Macam biasa, nilah aku punye hobi time cuti panjang cm ni. belajar dari pengalaman yer Farhana. Harapan mmg la tinggi menggunung, tp ape nak buat, rezeki kita Allah dah tentukan. Mesti ade hikmah....

1 comment:

SiMply NaD'Honey said...

zsempat lg jumper kwn ku sorng ni heheh walupun kiter dkt ajer...kan?heheh...