Friday, July 1, 2011

Aku dan Airport......

Sekarang aku kat Airport KKIA. Thanks to AirAsia, Now Everyone can Fly. RM30 pergi balik. Actually today is my mom's birthday, aku nk suprise kan die last2 aku yg suprise, bus ade problem tadi. Nak x nak, msg mak, minta mak doakan smuanya ok, alhadulillah doa ibu kan power!!!!

Minggu nie mgajar dengan perasaan bercampur baur. Sudah bagi hint kat budak2 yer6. Ape2 boleh berlaku dalam masa yang terdekat nie. Yang pentingnya itu yang terbaik buat kite, Insya Allah. Yang lama x pergi, yang baru x datang :)

Rindu kat budak2 yer one. This week ajar muzik unit 11 : Lagu Jantungku. Aku pun bertanya

Aku : Bila selalu kita rase berdebar?
Damia : Saya tau! bila ada penyingkiran
Aku : :) ??????

Nilah akibat program realiti, rosak minda budak, aku ingt diorg nak jawab bila pekse ke, kene marah ke

Budak2 yer 6 plak aku crita aku punye experience last sunday satu flight ngan fasha, shiha, hafiz, stacy and few others yg aku x brape nk kenal. Ade Jom Heboh kat Sabah mase tue.Diorg boleh tanye, Dafi ade cikgu? ngok btul diorg nie, ni msti psl sepah maharaja lawak

Minggu ni byk aku settle pkr tertangguh, wpun aku g kursus 2 minggu, cikgu piee kate aku yg plg awal hntar tindak susul , n aku dh siap maccs headcount tahap 1. tahniah pada diri sendiri yg mgorbankan mase tidurku

k, dah nak naik flight nie, jumpe lagi (^_^)

No comments: