Thursday, November 25, 2010

Selamat Tinggal 2010




Diam x diam, habis sudah another 1 year kat Lawas. jarang2 aku update blog nie, masa sungguh pantas berlalu.

So next year, will be teaching year 6. satu cabaran. Mintak-mintak dengan usaha dan doa semua SK Agama MIS Lawas catat sejarah. Sejarah ape, tue same-same kita tunggu dan lihat.


Hampir 17 jam stay kat airport masa nak bertolak balik ke KL 20 nov hari tue. Macam biasa, byk bende kitorg buat.tido mmg nyenyak. next morning, bila dah terang skit, baru kitorg perasan, airpot KKIA nie ada beautiful view, mmg nmpk gng kinabalu dari situ. Aku x tau, kalau sbut je gng kinabalu mmg aku teruja sungguh!!!



nasib baik plak dapat naik kapal terbang yang baru pakai 5 hari. sungguh jakun dapat tgk movie pilihan spnjang 2jam lebih atas flight (ke movie tengok aku?)